03. July 2024

Marius Pedersen A/S har indgået aftale med Henrik Tofteng A/S, Brøndby

Marius Pedersen A/S har indgået aftale med Henrik Tofteng A/S, Brøndby

Det er med glæde, at vi kan orientere om, at Henrik Tofteng A/S i Brøndby har indgået aftale med Marius Pedersen A/S om køb af selskabet.

Købet indebærer, at både medarbejdere, kunder, kontrakter og vognpark overdrages. Overtagelsen sker pr. 3.07.2024.

For direktør Henrik Tofteng i Henrik Tofteng A/S og for Marius Pedersen A/S er det med stor glæde, at vi har indgået aftalen. Vi ser frem til at kunne byde alle medarbejdere velkommen i Marius Pedersen A/S. Det er samtidigt aftalt, at Henrik Tofteng bliver ansat i Marius Pedersen A/S og med det særlige fokus at sikre en god overgang for medarbejdere og kunder, og sikre videreførelse af de daglige aktiviteter.

Kunder og forretningsforbindelser i Henrik Tofteng A/S vil også efter overtagelsen have samme daglige kontaktpersoner med de samme telefonnumre og mailadresser, og de daglige aktiviteter vil ske i tæt samarbejde med kollegaer fra Marius Pedersen A/S i Rødovre og i Brøndby.

Ved overtagelsen vil vi sammen gå styrket mod en spændende fælles fremtid med øgede krav til indsamling, sortering og behandling af en lang række affaldsfraktioner, øgede kundekrav om digitalisering, dokumentation og bæredygtighed, og samtidig opnår vi at være en del af en større fælles organisation og en samlet større vognpark.

Spørgsmål kan rettes til:

Adm. direktør Simon H. Clausen, Marius Pedersen A/S, mobil 51361764

Direktør Henrik Tofteng, Henrik Tofteng A/S mobil: 40200574